Цікавий відпочинок:

Як вигідно купити товар у Скольому через Інтернет PDF  | Друк |
Новини - Новини міста
Вівторок, 09 вересня 2014 17:29

Проблема дешевше та зручніше купити якісний товар завжди цікавила багатьох заощадливих громадян, які уміють рахувати свої гроші. Хоча з продуктовими товарами в місті Сколе немає проблем, так як продукти можна купити на ринку чи у Рукавичці, то щодо інших товарів, у місті немає великого вибору магазинів. У Скольому дуже мало магазинів, де можна купити побутову техніку, господарські товари чи товари для автомобіля.

Багато Сколівчан на закупи їздять у обласний центр Львів або везуть товари з Польщі. З іншої сторони, ми купуємо продукти щодня в одних і тих же магазинах. А ось інші предмети побуту та побутові товари ми купуємо рідко. Тому купівля господарських та побутових товарів вимагає багато часу на його пошук.

Але на допомогу споживачам завжди приходять сучасні технології, в тому числі інтернет. Зараз в Україні є велика кількість інтернет-магазинів, які можуть запропонувати товар дешевше та швидко доставити його до вашого містечка поштою або кур'єром до будинку. Практика показує, що в інтернет магазині завжди можна знайти той же товар набагато дешевше ніж в звичайному супермаркеті, магазині чи на ринку. На жаль, пошукові системи не завжди видадуть покупцеві потрібний інтернет магазин, де можна було би знайти необхідний товар відповідної якості і ціни.

Виходом з такої ситуації є користування перевіреними інтернет магазинами або скористатись спеціальними сервісами, такими як PRICE.UA.

price.ua

PRICE.UA - це всеукраїнський інтернет сервіс пошуку товару в перевірених інтернет-магазинах та порівняння цін на цей товар, який кожного дня відвідують понад 100 тисяч користувачів. В сервісі представлена база товарів та інтернет магазинів у вигляді каталогу, де товари відсортовані по різних категоріях, таких як Портативні пристрої (Мобільні телефони, Ноутбуки, Ігрові приставки, MP3 плеєри, Планшети, GPS-навігатори і т.д.), Побутова техніка (Холодильники, Пральні машини, Кондиціонери і т.д.), Комп'ютери (Комп'ютери, Монітори, TV-тюнери, Материнські плати і т.д.), Аудіо, Відео, Фото, Все для авто, Одяг, Взуття, Все для ремонту та будівництва.

Практично, можна тут знайти будь-який товар, який Вас цікавить. Наприклад, якщо Вас цікавлять намети чи рюкзаки, то Ви зможете знайти ці товари у розділі Товари для туризму. Зайшовши в розділ туристичного спорядження, Ви зможете сортувати усі товари по категоріях, брендах, магазинах та цінах, а також по популярності та якості.

Магазини

Бренди

Пошук можна робити як по магазинах (KLONDAYK, ITBox, 5OK, Нотус, COMFY, Фокстрот, АЛЛО, FOTOS, STYLUS і т.д.) та і по брендах (NOKIA, lenovo, Nikon, LG, Sony, PHILIPS, Saturn і т.д.). Слід зауважити, що кожен користувач має змогу залишити свій відгук та будь-який магазин, бренд або товар. Тому завжди можна переконатись у порядності та чесності продавця, прочитавши відгуки покупців. Погодьтесь, такого ви не знайдете на ринку чи супермаркеті у своєму містечку.

Сервіс PRICE.UA має дуже зручну функцію, яка називається ПАДІННЯ ЦІН НА ТОВАРИ - ТОП20. З допомогою цієї функції можна знайти товар, ціна на який значно знизилась, або який розпродається. Звичайно, можна тут знайти магазини, які пропонують різні знижки, акції, картки постійних клієнтів та купони. Також є розділ під назвою "Барахолка", де можна подати приватне оголошення або знайти собі товар серед приватних оголошень.

Як користуватись сервісом PRICE.UA?

Користуватись сервісом PRICE.UA дуже просто. Якщо Ви покупець, то знаходимо PRICE.UA в будь-якій пошуковій системі або вводимо PRICE.UA у стрічці браузера. Потім вводимо потрібний товар у стрічці пошуку, яка знаходиться в самому верху:

Пошук

Якщо ж Ви є власником інтернет магазину, то вам необхідно зайти у Бізнес розділ, де Вам необхідно зареєструвати інтернет магазин, а потім завантажити свій прайс-лист.

 
Сколе - Карпати.інфо