Цікавий відпочинок:

У Славському збудують стадіон до Євро-2012 PDF  | Друк |
Новини - Загальні новини
П'ятниця, 11 листопада 2011 19:53

В кінці 2011 року в Славському повинен бути зданий в експлуатацію стадіон, будівництво якого триває на вул. Степанівни (центр Славського). Цей стадіон розташований на місці нинішнього футбольного поля і буде мати розвинену інфраструктуру. Основне призначення нового стадіону - це тренування футбольних команд.
За словами Олега Засадного, рішення про будівництво нового стадіону було прийнято після ідеї проведення на Львівщини Олімпіади-2022. Тому крім гірськолижного спорту Славське буде розвивати й інші види спорту, в тому числи і футбол.

Джерелом фінансування робіт з будівництва стадіону в Славському є кошти держбюджету або інші державні кошти, а головним розпорядником коштів виступає Нацагентство з підготовки України до Євро-2012 і реалізації інфраструктурних проектів (Укрєвроінфрапроект).

Вважається, що після будівництва нового стадіону місцева влада покращить стан під'їзної дороги до курорту. Адже зараз дороги в Славському в жахливому стані, що відлякує туристів. «Якщо збудуємо стадіон, то у нас з'явиться гарантія будівництва дороги від траси М06 Київ-Чоп до Славського. Президент уже підписав указ про виділення коштів на реконструкцію цього відрізка дороги довжиною 21 км », - пояснив Кінаш.

 
Сколе - Карпати.інфо